Tervezés

Tervezési munkánk kezdetén olyan életszerű látványtervet készítünk, mely vizuálisan is segít ügyfelünknek, hogy már a folyamatok elején tökéletesíthesse a megálmodott ingatlanát.
Tervezői munkánk során a stílusok és technológiák ötvöződnek a hosszú évek építészeti tapasztalataival. Koordináljuk a tervezők szerteágazó munkáját. Ezen kívül vállaljuk örökségvédelem (műemlékvédelem) által védett építmények teljes körű tervezését is. Az építőipar egyik nagy kihívása az energiatudatos szemlélet, melyet a tervezés során macimálisan szem előtt tartunk.

Jó alapokra építünk

Az első és egyik legfontosabb lépés egy otthon, illetve egy beruházás megvalósítása során a telek adottságainak megvizsgálása tervezői, műszaki és befektetői szemmel is. A tervezési munka megkezdése előtt, kérésére segítünk felmérni a tájolás, beépíthetőség, értéktartás és egyéb más fontos tényező alapján a beruházásához választott területet.

Javasoljuk, hogy már a telek kiválasztásakor, minél előbb keressen fel bennünket, hogy szakvéleményünkkel segíthessünk Önnek, hogy a lehető legtöbb információ birtokában tudjon dönteni a megfelelő terület megvásárlásánál. Az építészeti érték mellett az építtető anyagi kereteit is figyelembe vesszük, megteremtve ezzel a megfelelő alapokat új otthonának valamint beruházásának.

KERESSEN MINKET, ÉS KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT MÁR MA!

Az űrlap kitöltésével vagy az info@geniusgeometry.hu e-mail címre közvetlenül eljuttatott levéllel lehetőséged van kérdéseidet, javaslataidat a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzánk.

Mobil: +3630 684 6991
Email: info@geniusgeometry.hu

10 + 6 =